Roxana Myriam Iemmi

Roxana Myriam Iemmi
Bio

Psicòloga, Terapeuta Gestalt, especialitzada en Teràpia Breu Estratègica, Formada en Constel·lacions Familiars i Reprocessament del Trauma
Tinc més de 15 anys d’experiència en el tractament i l’acompanyament d’adults nens i famílies. Constantment m’actualitzo en tècniques i formes de treball que em permetin ajudar de la manera més efectiva i alhora profunda. Els meus estudis com a psicòloga van ser a la Universitat de Buenos Aires Argentina, d’on provinc. Aquesta primera etapa formativa va tenir una orientació clarament clínica, la qual em va oferir una base sòlida a nivell de detecció de trastorns de gravetat i orientació terapèutica.
Després a Barcelona em vaig formar a Teràpia Gestalt, Teràpia Breu Estratègica, Constel·lacions Familiars i treball amb el Trauma.
Cadascuna d’aquestes orientacions funcionen produint canvis i millores clares. La meva habilitat més gran és saber com, quan i amb qui posar en pràctica una o altra proposta terapèutica.
El meu objectiu és millorar la vida emocional de les persones que dipositen la confiança en el meu treball terapèutic.
Abans de res realitzo una valoració de les prioritats que necessiten atenció i dels recursos que cada persona/nen/família disposa per afrontar les seves dificultats.
La proposta terapèutica consisteix a fer canvis significatius en la gestió dels problemes a nivell individual i relacional. Per això utilitzo diferents formes de treball, depenent de la situació, les circumstàncies i les característiques de cada consultant
Ofereixo una proposta de tractament adequada a cada persona o família. Cada ésser humà és únic i cada situació diferent, per això la proposta ha de ser a mida.
Em baso en l’enllaç terapèutic, la confiança i la confidencialitat.
La meva vocació és acompanyar les persones en el seu camí i brindar-los les eines per desbloquejar les emocions, superar les pors, afrontar canvis. En definitiva, a viure més lliures i feliços.

Especialitats / Serveis

Centre

GLASIR Salud

Calle Mare de Déu de la Salut, 78 Planta 4t B1, 08024 Barcelona

Reservar cita

Horari de visites

Dimarts de 15h a 20h. Dijous de 17h a 20h

Contacte
Tel:
Mail:
Web:
Assegurances mèdiques acceptades
Privat