CLÍNICA DE CIRUGIA MAXILOFACIAL

AVR Clínica de Cirugía Maxilofacial

AVR Clínica de Cirugía Maxilofacial
Descripció

L’ideari del nostre centre de cirurgia Maxil·lofacial a Barcelona és la de prestar serveis als nostres pacients basant-nos en tractaments que s’ajustin específicament a cada cas.

Per nosaltres el pacient és el més important, per la qual cosa la visita mèdica prèvia és fonamental davant de qualsevol tractament ja que en aquest moment podem percebre el que busca cada pacient i després de les proves precises, poder informar si la cirurgia pot satisfer les seves expectatives.

L’experiència de 20 anys tant a la sanitat pública com a la privada, la passió per la nostra professió i el desig de fer les coses tan bé com sigui possible són el nostre principal objectiu, que no és altre que el de la satisfacció del pacient.

Per a qualsevol consulta referent a mentoplàstia natural, distracció òssia mandibular maxil·lar, cirurgia ortognàtica, cirurgia estètica facial, implants dentals, implants zigomàtics, feminització facial, cirurgia de l’ATM o cirurgia de llavi leporí, no dubteu a contactar amb nosaltres, estarem encantats atendre’l.

Especialitats / Serveis
Centre
Metges del centre

Dr. Antonio M. Vázquez Rodríguez

Reserva cita

Horari de visites

Tardes. Hores a convenir

Contacte
Tel:
Mail:
Web:
Assegurances mèdiques acceptades
Privat, Mútues