Dra. Leonor Martorell

Dra. Leonor Martorell
Bio

Psicòloga sanitària (col·legiada 5350). Terapeuta gestalt i psicocorporal des del 1989. Formadora i supervisora, coach de tractaments de trauma.

Membre psicoterapeuta didacta i supervisor de l’Associació Espanyola de Teràpia Gestalt (des del 1989). Membre de la Federació Espanyola d’Associacions de Psicoteràpia Certificada com a Europsy Specialist in Psycotherapy. Formada en Psicoteràpia Integrativa i Eneagrama amb el Dr. Claudio Naranjo des de 1992 i per Institute for Integrative Psychotherapy” de Nova York per Richard Erskine. A Musicoteràpia Inner Sound (U.S.A). Formada en diverses tècniques corporals, com ara el Sistema Centres d’Energia. Deixebla i col·laboradora del programa SAT per Claudio Naranjo. Col·labora com a docent a diverses escoles de Teràpia Gestalt d’Espanya.

Em sento compromesa en els processos de transformació, d’una consciència individual més gran, de clients i alumnes, com a mi tant em va servir. Seguir indagant en el camí de la vida perquè trobem nous paratges, noves visions del món que ens enriqueixin i ens facin més persones i més felices.

Especialitats / Serveis

Centre

Drala Gestalt Institut

Carrer Mare de Déu de la Salut, 78 1r C 08024 Barcelona

Reservar cita

Horari de visites

De dilluns a divendres, de 9.00 a 20.00 h. Hores a convenir

Contacte
Tel:
Tel:
Mail:
Web:
Assegurances mèdiques acceptades
Consulta privada (sin seguro médico) Seguros de reembolso (compruebe las condiciones de su seguro)