Juan Carlos Prieto

Juan Carlos Prieto
Bio

Com a professional sanitari defenso una visió integradora de la psicologia, amb un model dintervenció basat en lexperiència, en què lusuari és el protagonista, recuperant així els ideals humanistes, tant com les teràpies de tercera generació. També confio en el saber científic i en la recerca dins del model biopsicosocial, participo activament en un programa de recerca de psicobiologia de les addiccions, la impulsivitat i la compulsivitat a l’Escola Internacional de Doctorat EIDUNED.

Des de fa més de deu anys em dedico a la recuperació de persones amb problemes d’addicció, encara que també hi atenc altres problemàtiques. He format part de diversos equips terapèutics, tant a centres residencials com a ambulatoris; això m’ha proporcionat una àmplia experiència, no sols en la intervenció, sinó també en la prevenció dins l’àmbit de les addiccions.

Entenc com n’és de descoratjador sentir-se malalt o conviure amb algú que pateix, al nostre centre atenem aquests usuaris i el seu entorn. Proporcionem les eines necessàries per construir aquesta vida que alguna vegada algú va somiar i aprenem junts a fer-les servir..

Especialitats / Serveis

Centre

Alter Psicología & Salud

Carrer Mare de Déu de la Salut, 78 planta baixa C 08024 Barcelona

Reservar cita

Horari de visites

De 09.00 a 20.00 h. Hores a convenir

Contacte
Tel:
Mail:
Web:
Assegurances mèdiques acceptades
Consulta privada (sin seguro médico) Seguros de reembolso (compruebe las condiciones de su seguro)