Maria Jose Martínez

Maria José Martínez Llopis

Maria José Martínez Llopis
Bio

Maria José Martínez Llopis
Neurologopeda

Graduada en Logopèdia per la Universitat de València i especialitzada a l’Escola Clínica de Neuropsicologia i Patologia del Llenguatge de l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau. Actualment, estic realitzant el màster de Rehabilitació Neuropsicològica i Estimulació Cognitiva a l’Institut Guttmann.

La meva experiència en l’àmbit de la logopèdia dins l’àmbit hospitalari se centra en el seguiment de casos al Servei de Neurorehabilitació de l’Hospital Vithas Verge de Consuelo (València), a l’Escola Clínica de Neuropsicologia i Patologia del Llenguatge de l’Hospital de la Santa Cruz i Sant Pau, a l’Hospital de Neurorehabilitació de l’Institut Guttmann i a Guttmann Barcelona, Salut cerebral i Neurorehabilitació.

Aquestes unitats, així com la formació obtinguda durant aquest període, es caracteritzen per centrar-se en la intervenció multidisciplinària adreçada a persones amb dany cerebral adquirit o malalties neurodegeneratives. Durant les pràctiques he pogut estar present i dur a terme l’avaluació, el diagnòstic, la planificació del tractament i la intervenció de persones amb: afàsia, disàrtria, disfàgia, paràlisi facial, apràxia, agrafia, alèxia i alteracions de la consciència.

Especialitats / Serveis

Centre

GLASIR Salud

Calle Mare de Déu de la Salut, 78 Planta 4t B1, 08024 Barcelona

Reservar cita

Horari de visites

Dilluns, dimecres i dijous de 15h a 20h

Contacte
Tel:
Mail:
Web:
Assegurances mèdiques acceptades
Privat