Mariona González Puigpinós

Mariona González Puigpinós
Bio

Psicòloga sanitària, número de col·legiada 30918. Vaig estudiar el grau de psicologia en la Universitat de Barcelona i un màster d’intervenció interdisciplinària en violència de gènere en la Universitat de València. Actualment, busco ampliar els meus estudis en intervenció clínica amb el màster en psicologia general sanitària.
La meva trajectòria professional ha estat en diferents àmbits; he treballat com a psicòloga en prevenció de violència de gènere amb joves, amb nens/as amb trastorns del desenvolupament, i amb adults/as amb greus trastorns mentals.
Des del meu punt de vista, la psicoteràpia ha de ser un procés d’acompanyament personalitzat a les necessitats i característiques de cada usuari/a, fomentant un procés d’autoconeixement i apoderament des d’una perspectiva integradora i de gènere. Per al meu incloure una visió social en la teràpia és essencial per a promoure el desenvolupament personal de l’usuari/a i del grup. Per a fomentar aquesta visió més integradora i completa, va realitzar les meves intervencions usant tècniques provinents de diferents disciplines, com són la cognitiu-conductual, la constructivista, la humanista i la social.

Especialitats / Serveis

Centre

Alter Psicología & Salud

Carrer Mare de Déu de la Salut, 78 planta baixa C 08024 Barcelona

Reservar cita

Horari de visites
Contacte
Tel:
Mail:
Web:
Assegurances mèdiques acceptades
Privat